10.-11. märts toimub IX Veinimess Tallinnas Kultuurikatlas. Info SIIN.
12. märtsil Eesti Põllumajandusmuuseumi kokakool: Kringlid. Rohkem infot www.maaelumuuseumid.ee
13. märts toimub C.R. Jakobsoni talumuuseumis Kurgjal toiduklubi, kus teemaks pannkoogid. Rohkem infot www.maaelumuuseumid.ee
16. märtsil kell 14-17 toimub Ekspordivägi programmi raames veebiseminar "Toidusektori koostöö ja turundus Ukraina kriisi valguses". Info SIIN.
18. märtsil on veebipõhine kursus „Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel“. Info www.pikk.ee
22. märtsil EPKK infopäev „Märgistamise nõuded värske puu- ja köögivilja turustamisel“ Türi Kultuurikeskuses. Info www.pikk.ee
24. märtsil algab Ekspordivägi programmi raames koolitussari: Tõhus turundus. Info ja registreerimine SIIN.
25. märtsil koolitus "Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused" Täpsem info SIIN.
26. märtsil Eesti Põllumajandusmuuseumi kokakool: Keedutainas ja -tooted. Info www.maaelumuuseumid.ee
1. aprillil koolitus "Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine" 1. aprill 2022. Täpsem info SIIN.
9. aprillil Eesti Põllumajandusmuuseumi kokakool: kohupiimast maiused ja küpsetised. Info www.maaelumuuseumid.ee
17. aprill toimub C.R. Jakobsoni talumuuseumis Kurgjal toiduklubi, kus teemaks kohupiima- ja munatoidud. Info www.maaelumuuseumid.ee
19. aprillil ekpsordivägi programmi raames veebiseminar: Toiduohutusnõuetest kuni toidu sertifitseerimiseni. Info SIIN
19. aprillil toimub veebiseminar „Eesti loodusannid – võimalused ja rakendamine“. Info www.pikk.ee
22. aprillil koolitus "Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine" Täpsem info SIIN.
|