|
|
4.-6. mail 2020 toimub Läänemere regiooni suurim toidukonverents FoodBalt 2020, mis keskendub teadusele ning uuenduslike, jätkusuutlike ja tervislike toidutoodete arendamisele ja tootmisele. |
ÜLESKUTSE! Eesti teadlastel on veel kuni 31. maini võimalik esitada oma sisend, et esineda samal laval toiduvaldkonna tippteadlastega:
- Ildar Nisamedtinov, Vice President R&D Coordination Lallemand Inc.
- Prof. Dr. Atze Jan van der Goot, Wageningen University
- Laura Forsman, M.Sc., Functional Foods Forum at the University of Turku, Food Tech Platform Finland
- Prof. Dr. h.c. Huub Lelieveld, Global Harmonization Initiative
Saada oma sisend plakati- või suulise ettekande tegemiseks. Rohkem infot -> tftak.eu/foodbalt/ -> "For Presenter"
Sisendi saatmise tähtaeg on 31. jaanuar 2020. Sisendi sobivus/mittesobivus kinnitatakse 7. veebruaril.
Igasse sessiooni oodatakse esinema nelja ettekande tegijat - seega, tõenäosus, et teie projekt sobivaks osutub, on küllaltki suur!
Konverentsil käsitletakse järgmisi teemasid:
- Sensoorne tarbijauuring
- Taimepõhised toidud ja koostisosad
- Väärtustamine ja jätkusuutlikkus
- Fermentatsioon ja mikrobioomi teadus
- Teised toiduteaduse ja -tehnoloogiaga seotud teemad
Nõuded sisendi vormistamisel:
- Keel: inglise keel;
- Kirjafont: Calibri, fondi suurus: 10, Reavahe: single spacing
- Maht: kuni 250 sõna
- Peaks sisaldama: uuringu/projekti eesmärki, olulisemaid tulemusi ja peamisi järeldusi
- Märksõnad: maksimaalselt 5 märksõna; välja toodud kohe abstraktse põhiosa all
- Ei tohiks sisaldada: tabeleid, jooniseid, fotosid ja kasutatud allikaid
Sisendi esitamiseks täida ettevalmistatud vorm.
Konverentsi algne päevakava ja täpsem info on kättesaadavad Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) veebilehel.
Tutvu ka ürituse Facebooki lehega
Lisainfo:
Kätrin Karu
+372 55671598
katrin.karu@tftak.eu
Kommunikatsioonijuht
TFTAK |